Itselliset odottajat

Itselliset odottajat on netissä toimiva keskusteluryhmä, jossa voit keskustella muiden yksin lasta odottavien naisten kanssa. Ylläpitäjänä toimii kokenut ja ammatillinen ryhmänohjaaja, joka on itsekin itsellinen äiti.

Keskusteluryhmissä voit luottamuksellisesti peilata omia ajatuksiasi raskausaikaan liittyvissä kysymyksissä. Monenlaisten kokemusten ja mielipiteiden vaihtaminen tukee valmiuksiasi äitiyteen. Keskusteluun tuo lisämaustetta ryhmänohjaajan omat kokemukset äitiydestä yhden vanhemman perheessä.

Miten ihmiset suhtautuvat kuullessaan, että odotan lastani yksin? Miten selviän raskausajasta ilman toista vanhempaa? Miten valmistaudun synnytykseen yksin?

Keskusteluun voit osallistua nimimerkillä eikä sinun tarvitse kertoa toisille keskustelijoille itsestäsi muuta kuin minkä itse haluat. Kaikki keskustelijat sitoutuvat vaitioloon.

Ennen kuin pääset liittymään keskusteluryhmään ryhmänohjaaja varmistaa kuitenkin henkilöllisyytesi, jotta keskusteluryhmän turvallisuus ja luottamus voidaan taata.

Itselliset odottajat -keskusteluryhmän jäsenmaksu on 95e. Jäsenyys on voimassa odotusajan lisäksi vielä kuukauden lapsen syntymän jälkeen.

NYT! Viidelle ensimmäiselle jäsenmaksu hintaan 70e!