Itselliset äidit

Oletko saanut lapsen yksin hedelmöityshoidoissa tuntemattomien luovuttajien sukusoluilla?

Äitien talo tarjoaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua muiden itsellistä äitien kanssa Äitien talon keskusteluryhmissä. Turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä voit jakaa kokemuksiasi niin äitiyden ilosta kuin suruista ja huolistakin ja saada toisilta äideiltä vinkkejä niin kasvatuksen haasteisiin kuin arjen hankintoihin. Äitien talon keskusteluryhmissä nousevat esiin myös itselliseen äitiyteen liittyvät teemat kuten miten käsitellä perhemallia lapsen kanssa tai miten selviytyä arjen eri tilanteista ilman toista vanhempaa sekä hänen mukanaan tuomaa verkostoa.

Maksullisena palvelumuotona Äitien talon keskusteluryhmät voidaan toteuttaa helppokäyttöisellä ja selkeällä keskustelualustalla, jota varten sinun ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmia. Maksettuasi vuosimaksun saat käyttäjätunnuksen, jolla pääset kirjautumaan Äitien talon vain jäsenille tarkoitettuun osioon.

Verkostoitumalla muiden Äitien talon jäsenten kanssa voit löytää itsellesi seuraa ja kenties jopa uusia ystäviä niin itsellesi kuin lapsellesikin. Äitien talo tukee toiminnallaan verkostoitumista järjestämällä myös livetapaamisia osallistujien niin toivoessa.

Äitien talon toimintaa ja virtuaalisia keskusteluryhmiä ohjaa ja koordinoi sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka on itsekin itsellinen äiti. Ryhmien ohjauksessa yhdistyy näin kokemustieto ja ammatillinen osaaminen.

Äitien talon toiminta perustuu luottamuksellisuuteen ja vaitiolotaitoon ja kaikki toimintaan osallistuvat sitoutuvat niiden noudattamiseen. Keskustelu on ehdottoman luottamuksellista ja toisia ihmisiä sekä monenlaisia ajatuksia kunnioittavaa.

Laita viesti aitientalo@gmail.com kun haluat liittyä mukaan Äitien talon toimintaan. Kerro viestissä myös mitä nimimerkkiä haluat virtuaalitalossa käyttää (huomaa, ettei ohjelma tunnista ääkkösiä). Vastausviesti sisältää joitain kysymyksiä, joiden avulla varmistutaan että varmasti kuulut Äitien talon kohderyhmään. Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut liittymään mukaan vireisiin keskusteluryhmiin!

12 kuukauden jäsenmaksu vain 49e! (sis. ALV)