Keskusteluryhmien pelisäännöt

Kun haluat liittyä jäseneksi sinulle sopivaan keskusteluryhmään ja kuulut sen kohderyhmään, laita sähköposti osoitteeseen aitientalo@gmail.com . Keskusteluryhmän ylläpitäjä ottaa sinuun pikapuoliin yhteyttä ja varmistaa vielä henkilöllisyytesi. Samalla saat laskun ja heti sen maksettuasi pääset liittymään keskustelijoiden joukkoon.

Keskustelualustalla voit esiintyä anonyymisti valitsemallasi nimimerkillä ja kertoa itsestäsi juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu. Henkilöllisyyttäsi ei siis tiedä  kukaan muu kuin ryhmän ylläpitäjä ja hänen vaitiolotaitoonsa voit luottaa.

Keskustelualustalla voit jakaa omia ajatuksiasi, keventää mieltäsi jos jokin asia huolestuttaa sekä kasvaa äitiydessä vertaistuen avulla. Keskustelualustalla voit halutessasi kysyä ryhmänohjaajan omista kokemuksista itselliseen äitiyteen liittyen.

Keskustelualustan voimavara on nimenomaan yhteinen kokemus ja vertaisuus. Etsiessäsi neuvola-, terveys- tai terapiapalveluita käännythän niitä tuottavien asiantuntijoiden puoleen

Keskuteluryhmien viihtyvyyden ja toimivuuden takaamiseksi ylläpitäjä huolehtii siitä, että yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan:

  • Ryhmään liittyessäsi lupaat säilyttää näkemäsi ja lukemasi asiat vain omana tietonasi. Ryhmässä julkaistuja kirjoituksia ei missään tilanteessa saa näyttää muille, kopioida tai julkaista joissain eikä niistä saa puhua tunnisteisesti ulkopuolisille ihmisille.
  • Keskustelun tiimellyksessäkin muistetaan hyvät tavat ja kohtelias käytös.
  • Monenlaisuus ja erilaiset mielipiteet ovat rikkaus, jotka antavat sinulle itsellesi lisää peilauspintaa omien ajatustesi suhteen.
  • Jokainen hoitaa itsenäisesti mahdollisen hoitosuhteensa esim. hedelmöitysklinikalle tai muihin viranomaisiin eikä hoitomuotoihin oteta kantaa. Vertaisuuden tuntemuksia sen sijaan voidaan toki jakaa.

Pelisääntöjen rikkomisesta voi seurata varoitus tai jopa poistaminen keskustelualustalta. Tällaisessa tapauksessa jäsenmaksua ei palauteta takaisin.