Miksi maksullisia keskusteluryhmiä?

Onko meitä itsellisiä äitejä muitakin? Miten jaksan hedelmöityshoidot? Miten valmistaudun äitiyteen? Minkälaista vauva-aika on yhden vanhemman ydinperheessä? Miten kerron lapselleni hänen taustastaan?

Itsellinen äitiys herättää monenlaisia ajatuksia. Jotkut tuntevat itsensä erilaisiksi ja yksinäisiksi. Hedelmöityshoitojen aikana mielessä pyörii toivon ja ilon lisäksi pelko lapsettomuuden varmistumisesta biologiseksi.

On helpottavaa saada jakaa ajatuksiaan muiden samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa. Vertaisten tuella saat myös vahvistettua omaa itsellisen äidin identiteettiäsi. Kun olet itse sinut ratkaisusi kanssa sinun on myös helpompi tukea kasvavaa lastasi ymmärtämään perhetaustanne.

Ja mikä parasta – virtuaaliverkostossa voit tutustua muihin itsellisiin äiteihin tai sellaisiksi syntyviin ja kenties löydät itsellesi sekä lapsellesi uusia ystäviä!

Äitien talossa voit keskustella sinua itsellisessä äitiydessä kiinnostavasta näkökulmasta. Keskustelualue on suljettu ja salattu, joten voit keskustella siellä luottamuksellisesti aroistakin asioista. Kaikkia keskusteluun osallistujia sitoo vaitiolovelvollisuus.

Äitien talon keskustelualue sijaitsee helppokäyttöisellä ja selkeällä keskustelualustalla, joka on suunniteltu erityisesti tällaista toimintaa varten. Sinun ei tarvitse ladata koneellesi mitään erillistä ohjelmaa, vaan pääset kirjautumaan foorumille kätevästi suoraan Äitien talon kotisivujen kautta.

Äitien talon toimintaa koordinoi ja ryhmiä ylläpitää sosiaali-ja terveysalan ammattilainen, joka on itsekin itsellinen äiti. Toiminnassa yhdistyy näin kokemustieto ja ammatillinen osaaminen.

Äitien talon keskustelulangat rakentuvat vapaasta ajatusten ja kokemusten vaihdosta toisten samassa tilanteessa olevien kanssa sekä ryhmän ohjaajan tuottamista eri teemoihin liittyvistä kirjoituksista.

Laita liittymispyyntö osoitteeseen aitientalo@gmail ja ryhmänohjaaja ottaa sinuun yhteyttä. Jäsenyyden maksettuasi käyttäjätunnuksesi avautuu ja pääset mukaan vireään keskusteluun.

Tervetuloa mukaan Äitien taloon!