Tervetuloa Äitien taloon!

Itsellisillä äideillä tarkoitetaan tuntemattomien luovuttajien sukusoluilla hedelmöityshoidoissa lapsen yksin saaneita naisia. Näistä äideistä ja lapsista puhutaan myös yhden vanhemman ydinperheinä, sillä perhe on syntynyt juuri tämän muotoisena eikä siitä ole toinen vanhempi eronnut eikä kuollut.

Itselliset äidit harmittelevat usein, etteivät löydä samassa elämäntilanteessa olevia, joiden kanssa voisivat jakaa kokemuksiaan. Äitien talo on syntynyt vastaamaan juuri tähän tarpeeseen! Äitien talo tarjoaa hedelmöityshoidoissa yksin oleville sekä tuntemattomien luovuttajien sukusoluilla yksin saaneille naisille mahdollisuuden verkostoitua toisten samassa tilanteessa olevien kanssa Äitien talon keskusteluryhmissä sekä osallistujien tarpeiden mukaan järjestetyissä livetapaamisissa.

Erityisesti hedelmöityshoitovaihe on henkisesti usein varsin raskas. Pelko lapsettomuudesta painaa mieltä. Kyse on niin henkilökohtaisista asioista, ettei niitä halua ehkä kovin monelle jakaa. Moni myös aristelee tai vähän pelkääkin sitä, miten yhteiskunnassa suhtaudutaan yksin lapsen saaviin äiteihin. Tällöin on merkityksellistä kuulla, että meitä itsellisiä äitejä löytyy Suomesta jo tuhansia ja että perheissämme kasvaa ihan tavallisia, iloisia, uhmailevia, hassuttelevia ja rakastavia lapsia.

Keskusteluryhmiä varten et tarvitse erillisiä ohjelmia vaan niihin kirjaudutaan näiden kotisivujen kautta osiosta, joka näkyy vain jäsenille. Ryhmien maksullisuus mahdollistaa helppokäyttöisen ja selkeän keskustelualustan käyttämisen.

Ryhmiä ylläpitää ammatillinen ja kokenut ryhmänohjaaja, jonka oma kokemuksellinen osaaminen tuo keskusteluun lisää näkökulmia ja syvyyttä. Ryhmissä huolehditaan hyvän ja luottamuksellisen ilmapiirin säilymisestä, toisten kunnioittamisesta sekä erilaisten ratkaisujen ja mielipiteiden hyväksymisestä. Monenlaisuus on rikkaus, jonka kautta saa itselleenkin uusia näkökulmia!

Äitien talon huoneet

Äitien talon keskustelupalsta on jaettu kahteen huoneeseen:

Matkalla itselliseksi äidiksi  – huoneesta löytyy omat keskustelulankansa niin jo hedelmöityshoidoissa ilman kumppania oleville naisille tai tuntemattoman luovuttajan sukusoluilla raskaaksi tulleiden naisille kuin myös tästä perhemallista kiinnostuneille ja omaa ratkaisuaan vielä pohtiville naisille .

Tervetuloa mukaan vireään keskusteluun! Vuoden jäsenyys maksaa nyt vain 49e. Laita liittymispyyntösi osoitteeseen aitientalo@gmail.com

Itselliset äidit on Äitien talon tarjoama virtuaaliyhteisö tuntemattomien luovuttajien sukusoluilla syntyneiden eri-ikäisten lasten äideille. Täällä voit jakaa ajatuksiasi erilaisista yhden vanhemman ydinperheen arkeen liittyvistä asioista sekä verkostoitua muiden itsellisten äitien kanssa. Äitien talon kautta voidaan myös sopia erilaisista livetapaamisista. Lue lisää ja liity – jäsenmaksu vuodeksi nyt vain 49e!

Lue lisää itsellisten äitien keskusteluryhmistä tai ota yhteyttä aitientalo@gmail.com

”Vielä vähän aikaa sitten en tiennyt, että minun olisi edes mahdollista yrittää tulla äidiksi ilman kumppania ja nyt löydän Äitien talosta monia samanlaisessa elämäntilanteessa olevia naisia.

Uskallan taas unelmoida äitiydestä.”